Hero Content - Proyecto Educativo

Projecte Educatiu

La formació per als professionals del demà, avui

El nostre projecte educatiu està en constant actualització, amb l'objectiu de potenciar el teu talent i oferir-te els coneixements més actualitzats. Hem dissenyat un model educatiu adaptat a les exigències del mercat laboral, on la pràctica és la base de l'aprenentatge i les empreses participen en el teu desenvolupament.

Plan de estudios oficial

Titulació 100% Oficial

Som un centre oficial autoritzat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional. Totes les nostres titulacions són oficials, per la qual cosa, un cop finalitzat, el teu títol serà completament vàlid a tot el territori nacional i reconegut per la Unió Europea. 

Proyecto Educativo - Titulación Oficial
Icono - Cuadros

Metodologia d'aprenentatge 

La nostra metodologia busca apropar la realitat professional als nostres alumnes a través de classes pràctiques, plans d'estudis adaptats a la realitat laboral, projectes entre els cicles o la participació d'empreses durant tota la formació del cicle formatiu. 

Proyecto Educativo - Metodología
Icono - Maletín

Empreses integrades a la teva formació 

Perquè surtis preparat al mercat laboral, és essencial que coneguis com es treballa a les empreses. La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric amb classes magistrals i tallers impartits per experts de les nostres empreses col·laboradores, amb l'objectiu que coneguis les darreres tendències de cada sector.

Proyecto Educativo - Empresas
Icono - Ordenador

Flexibilitat: tu tries com i quan

La nostra formació cerca adaptar-se als objectius personals i professionals dels nostres alumnes. Podràs triar entre diferents modalitats d'estudis: presencial, semipresencial i en online, perquè puguis compaginar les classes amb el teu dia a dia. 

Proyecto Educativo - Flexibilidad
Icono - Edificio

Entorn d'aprenentatge real

Aprendràs en excel·lents instal·lacions que reprodueixen entorn de treball professional i estan totalment equipades amb els recursos i programaris que utilitzen els professionals al seu dia a dia.

Proyecto Educativo - Instalaciones
Icono - Birrete

Continuïtat Acadèmica

Som part de Planeta Formació i Universitats, un dels grups educatius més importants del món, de manera que tindràs la possibilitat de continuar estudiant en alguna de les nostres institucions col·laboradores amb múltiples avantatges per ser alumne d'iFP.

Proyecto Educativo - Continuidad Académica
Icono - Estrella

Compromesos amb l'FP

Impulsem la Formació Professional col·laborant amb entitats com la Fundació Atresmedia, l'Aliança per a l'FP Dual de la Fundació Bertlesmann, o a través de programes de beques.

Proyecto Educativo - Compromiso

Descobreix la nostra oferta formativa