Estudiante va a la oficina de financiación para informarse de las becas.

Beques Oficials i Ajudes

Informa't de totes les beques que estan a la teva disposició per matricular-te a un centre oficial

Estàs pensant estudiar un Cicle Formatiu de Formació Professional i vols demanar una beca? Informa't de totes les ajudes econòmiques a les quals pots recórrer per estudiar Formació Professional!

Què són les beques MEC? Les beques del Ministeri o, també conegudes com a beques MEC, són atorgades pel Ministeri d'Educació i FP amb l'objectiu principal que els estudiants puguin accedir a la formació acadèmica que prefereixin.

Qui les pots sol·licitar? El requisit imprescindible és estar matriculat en un grau mitjà o un grau superior d'un centre d'FP oficial, sigui públic o privat.

Lloc d'aplicació:

Tota Espanya

Període de sol·licitud

Termini finalitzat. Pendent de nova data per a convocatòria 25/26.

Més informació

https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/fp-bachillerato-otros/tipos-de-becas.html

Què són les beques de l'Ajuntament de l'Hospitalet? Les beques de l'Hospitalet són concedides per l'Ajuntament de l'Hospitalet, en col·laboració amb Planeta Formació i Universitats, amb l'objectiu de millorar la inserció laboral i el nivell d'estudis dels més joves, per fer estudis homologats no obligatoris.

Qui les pots sol·licitar? Hi ha dos tipus de beques: beques municipals 100%, destinades exclusivament als veïns de l'Hospitalet majors de 16 anys i que cobreixen el 100% del cost total dels estudis, i beques de responsabilitat social 50%: destinades preferentment als veïns de l'Hospitalet, més grans de 16 anys i que cobreixen el 50% del cost total dels estudis.

Lloc d'aplicació

Beques Municipals: l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Beques Responsabilitat Social: Nivell Estatal

Període de sol·licitud

De l’1 d’abril fins a l'1 de juliol

Més informació

https://beques.l-h.cat/es

Què és el programa d'ajudes a l'estudi TIC FOR WOMEN? És un programa que s'ha llançat des d’iFP i que tenen com a objectiu promoure la inclusió del col·lectiu de dones en estudis de Formació Professional de l'àmbit de la tecnologia. El programa està format per un total de 25 places distribuïdes en diferents centres i modalitats d'estudi d’iFP.

Qui les pots sol·licitar? El requisit indispensable és ser dona i estar matriculada en iFP per al primer any de la convocatòria set-23 en aquells cicles seleccionats.

Lloc d'aplicació

Nivell estatal

Període de sol·licitud

Del 8 de març al 31 d'agost

Més informació

https://www.ifp.es/noticias/nuevas-ayudas-al-estudio-tic-women

Nivell Titulació Modalitat Centre DNI Beneficiari
Cicle formatiu de Grau Mitjà Sistemes microinformàtics i xarxes Presencial Tarde iFP Madrid - J. Camarillo Y8268502Q
Cicle Formatiu de Grau Superior Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil en Ciberseguretat Online IFP Online Y0552968Q
Cicle Formatiu de Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma Online IFP Online Y9290362D
Cicle Formatiu de Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma Online IFP Online 79119773A
Cicle Formatiu de Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma Online IFP Online 33431886Y
Cicle Formatiu de Grau Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma Online IFP Online 05448307K
Curs d’Especialització Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació Presencial Tarde IFP Tres Cantos - UNIE Universidad 54494247W

Què és el programa d'ajudes dirigides a ciutadans equatorians? Planeta Formació i Universitats al costat de l'Ambaixada de l'Equador a Espanya s'han unit per a llançar un programa d'ajudes a l'estudi dirigit a ciutadans equatorians residents a Espanya.

Qui les pots sol·licitar? El requisit imprescindible és ser ciutadà equatorià i resident a Espanya.

Lloc d'aplicació

Nivell Estatal

Període de sol·licitud

Del 19 de març al 30 de juny.

Més informació

https://ayudasestudioecu.planetaformacion.com/

Què són les beques de la Comunitat de Madrid? Les beques de la Comunitat de Madrid per a l'estudi d'FP en Graus Mitjans són dirigides a aquells estudiants matriculats en un centre número d'autorització de la Comunitat de Madrid. Consulta amb els nostres assessors quins cicles de la nostra oferta poden optar a aquesta Beca.

Qui les pots sol·licitar? Aquells matriculats en un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en un centre privat de la Comunitat de Madrid, que no superin els 35.913 € de renda familiar i no superin el límit d'edat de 35 anys, en el cas dels sol·licitants de beca per a realitzar el 1r curs de Formació Professional de Grau Mitjà i no tinguin més de 36 anys en el cas dels sol·licitants de beca per a realitzar el 2n curs.

Lloc d'aplicació

Comunitat de Madrid

Període de sol·licitud

Per determinar.

Què són les beques de la Comunitat de Madrid? Les beques de la Comunitat de Madrid per a l'estudi de Formació Professional en Graus Superior són dirigides a aquells estudiants matriculats en un centre número d'autorització de la Comunitat de Madrid. Consulta amb els nostres assessors quins cicles de la nostra oferta poden optar a aquesta Beca.

Qui les pots sol·licitar? Aquells matriculats en un centre privat de la Comunitat de Madrid, que no superin els 20.000 € de renda familiar i no superar l'edat de 35 anys, en el cas dels sol·licitants de beca per a realitzar el primer curs de Formació Professional de Grau Superior i no superar l'edat de 36 anys en el cas dels sol·licitants de beca per a realitzar el segon curs.

Lloc d'aplicació

Comunitat de Madrid

Període de sol·licitud

Per determinar.

Què són les beques de Segona Oportunitat? Les beques per a l'estudi de Programes de Segona Oportunitat estan cofinançades en un 91.89% pel Fons Social Europeu, amb l'objectiu de promoure l'ocupabilitat juvenil.

Qui les pots sol·licitar? Aquells alumnes matriculats en un centre de formació professional oficial, menors de 30 anys i estar inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (i reconegut com a beneficiari).

Lloc d'aplicació

Comunitat de Madrid

Període de sol·licitud

Per determinar.

Què és el programa d'ajudes dirigides a ciutadans colombians? Planeta Formació i Universitats juntament amb l'Ambaixada de Colòmbia a Espanya han llançat un programa d'ajudes a l'estudi dirigit a ciutadans colombians residents a Espanya. Aquest programa té com a objectiu secundar i impulsar l'educació superior en professionals i joves que vulguin créixer professionalment.

Qui les pots sol·licitar? El requisit imprescindible és ser ciutadà colombià i resident a Espanya.

Lloc d'aplicació

Nivell Estatal

Període de sol·licitud

Per determinar.
 

Què és el programa d'ajudes dirigides a ciutadans marroquins? Planeta Formació i Universitats juntament amb l'Ambaixada del Regne del Marroc a Espanya han llançat un programa d'ajudes a l'estudi dirigit a ciutadans marroquins que resideixin a Espanya.

Qui les pots sol·licitar? El requisit imprescindible és ser ciutadà marroquí i resident a Espanya.
 

Lloc d'aplicació

Nivell Estatal

Període de sol·licitud

Per determinar.
 

Descobreix la nostra oferta formativa