Sala audiovisual de Atresmedia para grabar

Empreses

Viu una experiència única vinculada a la realitat professional 

Empreses 100% integrades a la teva formació

Per garantir una autèntica professionalització dels nostres estudiants integrem al 100% les empreses al nostre model. 

Coneixem el món de l'empresa

Sabem que és el que les empreses necessiten perquè som part d'un gran grup empresarial. iFP forma part de Planeta Formació i Universitats, la xarxa internacional d'educació superior del Grup Planeta, això ens permet conèixer de primera mà quines són les necessitats de cada sector i què esperen dels futurs professionals. 

Miniatura - Descubre lo que te mueve

Les empreses participen en el teu dia a dia

Perquè surtis preparat al mercat laboral, és essencial que coneguis com es treballa a les empreses. Per això, la nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric amb classes magistrals i tallers impartits per experts de les nostres empreses col·laboradores, amb l'objectiu que coneguis les darreres tendències de cada sector. 

iFP Fest Auditorio

Una formació enfocada a l'ocupabilitat

El ritme de canvi actual demana una actualització constant de coneixements i el mercat laboral exigeix ​​unes habilitats indispensables per ser competitius. Hem dissenyat un programa d'aprenentatge que inclou les eines necessàries per preparar-te per al mercat laboral amb competències digitals, anglès, programari professional i instal·lacions de primer nivell. 

Transformación

Més de 800 empreses on fer pràctiques

Les pràctiques a l'empresa és un dels moments més importants en la formació d'un alumne de Formació Professional. És l'oportunitat per demostrar que estàs preparat pel mercat laboral després de dos anys d'estudis. Pertànyer a un gran grup empresarial ens permet connectar-te amb més de 800 empreses referents al seu sector. 

Compromiso

Descobreix la nostra oferta formativa