Estudiante de prácticas de sonido e imagen

Com aprens

Una experiència d'aprenentatge única

Model d'aprenentatge d'iFP

El nostre model d’aprenentatge integra els continguts oficials amb el coneixement pràctic de les empreses, amb l’objectiu de millorar el teu perfil professional i ocupabilitat. 

Metodologia d'estudi 

La nostra metodologia cerca la realitat professional als nostres alumnes a través de classes pràctiques, plans d'estudis adaptats a la realitat laboral, projectes entre cicles o la participació activa d'empreses durant tota la durada del cicle formatiu. 

Metodología de Estudio

Seguiment 

Disposaràs  d’un equip de professionals que t'acompanyen i fan seguiment al llarg del teu aprenentatge perquè obtinguis la teva titulació a través de:

  • Tutories individuals 
  • Tutories grupals 
  • Equip de coordinació acadèmica 
  • Consulta via email 
  • Reunió de delegats 
Alumnos de iFP

Avaluació 

La nota mitjana de cada mòdul reflecteix el teu esforç diari. La teva qualificació correspondrà a les activitats realitzades per a cadascun dels mòduls i hauràs de superar-les per poder-te presentar a les proves finals de la convocatòria ordinària. Aquesta qualificació correspondrà al 70% de la nota final. Si no superes l'avaluació continuada, et podràs presentar directament a la convocatòria extraordinària. 

Evaluación

Formació Complementària 

Per millorar el teu perfil professional i ocupabilitat, hem dissenyat un programa d'aprenentatge que inclou els coneixements i les eines necessàries per apropar-te a la realitat professional: 

  • Masteclass i tallers amb experts
  • Competències Digitals 
  • Anglès 
  • Eines Professionals 
  • Biblioteca de Continguts 
Innovación

Campus Virtual 

Aprendràs amb la millor eina educativa. Un entorn virtual que permet consultar tots els continguts del curs accedir a recursos complementaris i estar connectat amb els teus professors i companys, perquè puguis construir el teu propi aprenentatge. 

Campus Virtual

Pràctiques FCT 

Després del primer any, podràs presentar la teva candidatura per fer pràctiques en empresa. Per això, posem al teu abast una xarxa de més de 800 empreses perquè puguis incorporar-te al món professional. 

Prácticas FCT

Instal·lacions 

Aprendràs en excel·lents instal·lacions que reprodueixen entorn de treball professional i estan totalment equipades amb els recursos i programaris que utilitzen els professionals al seu dia a dia. 

Instalaciones 2

Descobreix la nostra oferta formativa